You are here

EN EFFEKT DU KAN MÆRKE

En reklamefilm er det oplagte valg, hvis du ønsker at få et stærkere brand eller få dit produkt eller din service ud over rampen. Med den rette produktion sikrer du dig en plads i folks hukommelse. Uanset om din målgruppe har brug for dit produkt lige nu og her eller en dag i fremtiden, vil en film fra Founthouse kunne sikre dig den nødvendige brandgenkendelse.

Er du interesseret i at høre mere om vores film?
Ring til os på telefon 50 50 90 15.

Professionel reklamefilm

Hos Founthouse får du en reklamevideo, der er professionelt udført i både produktion og tilrettelæggelse og med ét mål for øje; at opfylde den ønskede effekt.

Når vi producerer reklamefilm, gør vi det ikke for at vinde kreative medaljer, men for at skabe en meromsætning for dig. At din film så samtidig er flot, kreativ og bemærkelsesværdig sker på baggrund af målgruppe- og markedsanalyser, som skal sikre, at filmen kan skabe en meromsætning for dig.

Hvad er forskellen på en reklamefilm og f.eks. en profilfilm?

Et forsimplet billede på forskellen er, at en reklamefilm er en ultra kort spillefilm, hvorimod en profilfilm er en ultrakort dokumentar.

Hvornår virker en reklamefilm bedst?

Når du er ude på at få opmærksomhed, er en reklamefilm vejen frem. En film får publikum til at føle dit budskab, blive nysgerrige og huske netop følelsen af dit budskab fremfor fakta og specifikationer.

Hvad koster en reklamevideo?

Vores reklamevideo priser starter på 33.995 kr. og derfra sættes grænserne kun af fantasien - og dit forventede investeringsafkast.


Founthouse er et mindre, men erfarent og sammentømret team med stærke samarbejdspartnere. Det sikrer, at vi kan tilpasse enhver produktion til dine krav og dit budget. Samtidig bliver du altid mødt af de samme ansigter, og vores mindre team letter arbejdsprocessen, øger trygheden og minimerer risikoen for fejl i produktionen.